Rita Moors op Voka-zomerstage bij TRIXXO

Door Rita Moors op 4 september 2023

De jaarlijkse zomerstages, georganiseerd door de werkgeversorganisatie VOKA, bieden een uitgelezen kans om de brug te slaan tussen de politiek en het bedrijfsleven. Rita Moors, Vlaams Volksvertegenwoordiger van de N-VA, nam deel aan een stage bij het Limburgse familiebedrijf TRIXXO.

TRIXXO's Groei en Geschiedenis

Het familiebedrijf TRIXXO, met hoofdkantoor te Hoeselt, is een extreem snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in huishoudhulp en jobs.

Bij de invoering van het systeem van dienstencheques in België sprong ondernemer Luc Jeurissen in 2005 mee op de kar, wat de start betekende van een opmerkelijk traject. In 2014 werd TRIXXO Jobs opgericht, een uitzendbedrijf dat snel terrein heeft gewonnen.

Het bedrijf heeft momenteel maar liefst bijna 200 kantoren verspreid over Vlaanderen, Brussel en Wallonië, waardoor er altijd een TRIXXO-kantoor in de buurt is om klanten en werknemers van dienst te zijn. Deze uitgebreide aanwezigheid benadrukt de toewijding van TRIXXO om van dichtbij betrokken te zijn en gepersonaliseerde diensten te bieden.

In 2019 trok TRIXXO Jobs de grens over naar Nederland. Op die manier ontwikkelde TRIXXO zich tot de snelst groeiende uitzendgroep in de Benelux.

Rita Moors' Ervaring

Rita Moors over haar stagedag: "Mijn stagedag begon met een uiterst hartelijke ontvangst, waarna ik werd meegenomen op een boeiende reis door de rijke geschiedenis van het bedrijf. Met zijn indrukwekkende personeelsbestand van 525 medewerkers, 10.000 huishoudhulpen en 5.000 uitzendkrachten, is TRIXXO een van de grootste familiebedrijven in Limburg.”

Ze voegde eraan toe: "TRIXXO is een verhaal van familie, passie en ondernemerschap en dat allemaal verankerd in een warme en open bedrijfscultuur. Hun slogan ‘sterk in huishoudhulp en (uitzend)werk’ weerspiegelt niet alleen hun streven naar uitmuntendheid, maar ook de gedrevenheid die onder al hun personeel leeft. Het is duidelijk dat TRIXXO een gevestigde waarde is. Ze gaan een veelbelovende toekomst tegemoet."

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is