Minister Weyts investeert € 1.274.465 in Vrije Basisschool - Domino Meldert in Lummen

Door Rita Moors op 16 maart 2023

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 1.274.465 in Vrije Basisschool - Domino Meldert in Lummen. “We blijven volop onze Vlaamse schoolgebouwen vernieuwen en moderniseren”, zegt Onderwijsminister Ben Weyts. “Kwaliteitsvol onderwijs gaat samen met kwaliteitsvolle infrastructuur en daarin blijven we investeren. Zo bouwen we ook letterlijk aan de toekomst van Vlaanderen.”

Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Lummen ten goede.

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 1.274.465 in Vrije Basisschool - Domino Meldert in Lummen. Concreet gaat het om:

Bedrag School Adres Gemeente Omschrijving van de werken
€ 1.274.464,54

Vrije Basisschool - Domino Meldert

Schoolstraat 2, 3560 LUMMEN Lummen Nieuwbouw, verbouwingswerken en omgevingswerken

 

“Investeren in de scholen is investeren in onze jeugd. Het zijn de jongeren van vandaag die de toekomst van morgen maken. Elke euro die geïnvesteerd wordt in kwalitatief onderwijs en de bijhorende infrastructuur is derhalve een investering in onze toekomst”, aldus eerste schepen van Lummen Rita Moors.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is