Gemeente Lummen vervangt papieren geschenkbonnen door digitale exemplaren

Door Rita Moors op 11 april 2022

Om de Lummense handelaren nog beter te ondersteunen en te promoten vervangt de gemeente Lummen vanaf 11 april 2022 de papieren geschenkbon door een digitale geschenkbon.

Het systeem van de papieren geschenkbon wordt al sinds enige jaren met groot succes toegepast in Lummen. Maar het was tijd om ook hier de overstap te maken naar de digitale wereld. “Voortaan kan je een geschenkbon online bestellen én betalen.” aldus schepen Rita Moors, de drijvende kracht achter het nieuwe initiatief. “Dankzij de unieke QR-code kan je de bon ook digitaal bewaren in je smartphone en kunnen deelnemende handelaren de geschenkbon scannen vanaf je telefoon.” zo vervolgt schepen Moors. “Maar een geschenkbon is natuurlijk ook iets om te schenken, vandaar dat het ook mogelijk is om een mooie geschenkbon als een handig kaartje  in duurzaam stevig papier aan te kopen aan de onthaalbalie in Lummen.” zo besluit schepen Moors.

De geschenkbonnen zullen verkrijgbaar zijn in coupures van 5, 10, 20 en 50 euro. Bovendien kan je de digitale geschenkbon gedeeltelijk ontwaarden zodat je met één geschenkbon bij verschillende deelnemende handelaars terecht kan.

 

De Lummense geschenkbon is vanaf 11 april te koop in de webshop via https://www.lummensegeschenkbon.be of aan de onthaalbalie in het administratief centrum.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is